Reishi Coffee

Reishi Kopi

GanoHerb International Inc. diadegkeun dina 2014 mangrupikeun sub-mérek AS milik Grup GanoHerb anu didirikeun taun 1989 sareng parantos ngoperasikeun ranté industri na jamur Organis Reishi salami 30 taun. Kami parantos ngahijikeun budaya budaya Reishi sareng konsép kasihatan dina raraga ngamajukeun gaya hirup anu langkung sains sareng séhat.
Reishi Tea

Teh Reishi

Supa reishi urang tumuh di tegalan organik urang sorangan. sareng bubuk supa reishi didamel ku téknologi peupeus sél-témbok suhu handap (laju retakan 99%), GANOHERB parantos ngahijikeun budidaya, produksi, R&D, penjualan sareng jasa kana ranté industri. Ganoderma kami parantos disahkeun organik ku Amérika Serikat , UÉ, Cina sareng Jepang.
Reishi Capsule

Reishi Capsule

GanoHerb International Inc. diadegkeun dina 2014 mangrupikeun sub-mérek AS milik Grup GanoHerb anu didirikeun taun 1989 sareng parantos ngoperasikeun ranté industri na jamur Organis Reishi salami 30 taun. Kami parantos ngahijikeun budaya budaya Reishi sareng konsép kasihatan dina raraga ngamajukeun gaya hirup anu langkung sains sareng séhat.

Tentang Kami

Kumaha urang ngamimitian?

GanoHerb International Inc. diadegkeun dina 2014 mangrupikeun sub-mérek AS milik Grup GanoHerb anu didirikeun taun 1989 sareng parantos ngoperasikeun ranté industri na jamur Organis Reishi salami 30 taun. Kami parantos ngahijikeun budaya budaya Reishi sareng konsép kasihatan dina raraga ngamajukeun gaya hirup anu langkung sains sareng séhat.

  • aboutimg