Produktet tona

Kafe Reashi, Çaj, Kapsulë

 • GANOHERB Reishi Vision Support supplement 300mg, 60 Vegetarian Capsules (Non-GMO & Gluten Free )

  Shtojcë GANOHERB Reishi Vision Support 300mg, 60 Kapele Vegjetariane ...

  Vitamina & Shtojca e Formulës Minerale të Sytë me Lutein, Reishi Organike, Mbështet Tendosjen e Syve, Sytë e Thatë, Sytë dhe Shëndetin e Vizionit.

  Ekstrakt boronice 220mg
  Ekstrakt Boronicë 160mg
  Ekstrakt Goji Berry 110mg
  Ekstrakt organik i kërpudhave Reishi 40mg
  Maja e Selenit 40mg
  Lutein 16mg
  Pluhur perlash 10mg
  Vitamina A 2mg
  Glukonati i zinkut 2mg