FAQ

FAQ

PYETJE T SHPESHTA

1. Cilat certifikime organike ka kaluar GANOHERB?

GANOHERB ka kaluar certifikimet organike të Kinës, SHBA, BE dhe Japonisë, duke siguruar kështu sigurinë dhe organikitetin e lëndëve të para të Ganoderma.

2. A është Ganoderma lucidum e përshtatshme për të gjithë për të ngrënë?

Ganoderma lucidum është me natyrë të butë. Shtë i përshtatshëm për të marrë njerëz të fizikave të ndryshëm dhe nuk ka efekte anësore. Sidoqoftë, nuk rekomandohet për fëmijët, gratë shtatzëna dhe nënat me gji.

3. Sa kohë u duhet njerëzve të hanë Ganoderma lucidum para se të shohin efektet e Ganoderma lucidum?

Efekti promovues shëndetësor i Ganoderma lucidum në trupin e njeriut qëndron në kondicionimin e tij afatgjatë të sistemeve të ndryshme të trupit të njeriut. Fizika e secilit person dhe cikli i metabolizmit qelizor është i ndryshëm, kështu që reagimi dhe efekti janë gjithashtu të ndryshëm. Në përgjithësi, ju ka të ngjarë të ndiheni më pak të lodhur dhe përmirësuar cilësinë e gjumit brenda gjysmë muaji sa më shpejt. Produktet Ganoderma janë produkte shëndetësore bimore, të cilat janë të ndryshme nga ilaçet perëndimore. Ganoderma lucidum mund të kushtëzojë në mënyrë gjithëpërfshirëse trupin tuaj për të zgjidhur rrënjësisht problemet tuaja shëndetësore. Prandaj, për sa kohë që e merrni në një dozë efektive vazhdimisht për një kohë të gjatë, mund të shihni efekte të mira herët a vonë.

4. A duhet të hahen produktet e Ganoderma para ose pas ngrënies?

Në përgjithësi rekomandohet të konsumoni produkte të Ganoderma një orë para ngrënies sepse trupi i njeriut ka shkallën më të lartë të absorbimit kur produktet e Ganoderma konsumohen me stomak bosh. Produktet Ganoderma merren më së miri me ujë të ngrohtë. Marrja e Ganoderma lucidum me çaj, lëng rrushi dhe lëngje të tjera mund të ndikojë në efektin ose të prodhojë reaksione negative.

5. Pse duhet thyer pluhuri i spores Ganoderma lucidum?

Pse duhet të prishet sporoderma e sporeve të Ganoderma lucidum? Meqenëse sipërfaqja e sporeve të Ganoderma lucidum ka një sporodermë të fortë me dy shtresa, përbërësit aktivë që përmbahen në spore janë të mbështjellë të gjithë në sporodermë. Nëse sporoderma nuk prishet, përbërësit aktivë nuk absorbohen lehtë nga trupi i njeriut. Pas thyerjes së sporodermës, përbërësit aktivë mund të absorbohen lehtësisht nga trupi i njeriut.

6. Çfarë kapsulash përdor GANOHERB?

Lëndët e para të kapsulave vegjetariane Vcaps të përdorura në gamën e plotë të produkteve të GANOHERB rrjedhin nga bimë natyrore. Kapsulat Vcaps janë plotësisht të tretshme në ujë dhe janë të padëmshme për trupin e njeriut. Kostoja e kapsulave vegjetariane është 2-3 herë më e lartë se ajo e xhelatinës.

DONI T PUNONI ME NE?