Na kontaktoni

SI KEMI FILLIMIN TON?

GanoHerb International Inc. e themeluar në 2014 ishte nën-marka amerikane që i përkiste Grupit GanoHerb i cili është themeluar në 1989 dhe ka operuar të gjithë zinxhirin e saj të industrisë së Organike Reishi Mushroom për 30 vjet. Ne kemi integruar konceptet e kulturës dhe shëndetit Reishi në mënyrë që të promovojmë një mënyrë jetese më shkencore dhe të shëndetshme.

content

GRUPI GANOHERB

Bldg. 9, Parku i Inovacionit, Zona e teknologjisë së lartë Fuzhou, Shangjie, Minhou, Fuzhou 350108, Fujian, Kinë
Email:sales5@xianzhilou.com
Tel:+86-591-83053386

GANOHERB NDTERRKOMBTARE, INC.

133 North Altadena Driver Suite 400, Pasadena, CA 91107, SHBA
Email: sales7@ganoherb.com
Tel: 1-800-351-9893

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni