Rreth Nesh

Themeluesi Ye Li

Founder

SI KEMI FILLIMIN TON?

GanoHerb International Inc. e themeluar në 2014 ishte nën-marka amerikane që i përkiste Grupit GanoHerb i cili është themeluar në 1989 dhe ka operuar të gjithë zinxhirin e saj të industrisë së Organike Reishi Mushroom për 30 vjet. Ne kemi integruar konceptet e kulturës dhe shëndetit Reishi në mënyrë që të promovojmë një mënyrë jetese më shkencore dhe të shëndetshme.

HOW WE GOT OUR START

ÇFAR E B UNN UN PRODUKTIN TON UN UNIK?

PLANIMI GLOBALG.AP

Kërpudha Reishi organike e GANOHERB ushqehet në burimin e lumit Minjiang në malet Wuyi të Kinës. Në bazë të kushteve të mira ekologjike dhe teknologjive të përparuara, GANOHERB ka ndërtuar një plantacion organik të kultivuar me kërpudha Reishi me një sipërfaqe totale prej mbi 66.67 hektarë që kaloi Certifikimin GLOBALG.AP.

Karakteristikat e plantacionit të kërpudhave Reishi të GANOHERB janë si më poshtë

Plantacioni është shumë larg burimeve të ndotjes të bëra nga njeriu dhe natyrore.
Plantacioni gëzon ajër të pastër, pranverë malore të pijshme dhe toka pa ndotje-cilësia e ajrit (GB 3095, GB 9137), cilësia e ujit (GB 5749) dhe cilësia e tokës (GB 15618) janë në përputhje me standardet kombëtare.
Plantacioni do të mbetet i lënë për tre vjet pasi të jetë kultivuar për dy vjet. Vetëm një kërpudhë Reishi është rritur në një copë Duanwood.
Prodhuesit tanë heqin qafe barërat e këqija dhe dëmtuesit me dorë dhe monitorojnë rregullisht temperaturën, lagështinë, ndriçimin dhe ajrosjen në plantacion.
Ne rritim kërpudhat Reishi në përputhje të rreptë me GLOBALG.AP dhe standardet e certifikimit organik të SHBA, BE, Japonisë dhe Kinës. Ne i përmbahemi parimeve të rritjes natyrore të kërpudhave Reishi dhe kurrë nuk përdorim substanca të panatyrshme si pesticidet, plehrat kimike, rregullatorët e rritjes dhe produktet e modifikuara gjenetikisht.

PUNORTOR TER CERTIFIKUAR PMPR GMP

GANOHERB ka punëtori moderne të prodhimit me pastrimin e ajrit deri në klasën 100,000 të cilat plotësojnë standardet e PMP. Ka kaluar certifikatat ISO22000: 2005 dhe HACCP, të cilat sigurojnë sigurinë e ushqimit nga ferma në tryezë.

GMP-CERTIFED-WORKSHOPS

TEKNOLOGJIA KOMBTARE E PATENTVE

EXTRAKT REISHI

Teknologjia e nxjerrjes së ujit të kërpudhave Reishi dhe teknologjia e nxjerrjes së alkoolit Reishi Mushroom kanë realizuar nxjerrjen e polisakarideve dhe triterpenoideve të Reishi Mushroom në përmbajtjen më të lartë në të njëjtën kohë. (Nr. E Patentës: ZL201210222724.1)

NATIONAL PATENTS TECHNOLOGY
NATIONAL-PATENTS-TECHNOLOGY-(1)

Pluhur SPORE

Teknologjia e thyerjes së mureve fizike me temperaturë të ulët zgjidh problemin e mbetjeve të metaleve të rënda që gjenden zakonisht në procesin e thyerjes së mureve qelizore të sporeve. Ajo ka rritur shkallën e thyerjes së murit qelizor të sporeve në mbi 99.99%. (Nr. E Patentës: ZL200810071866.6) 

VAJ SPORE

Teknologjia e nxjerrjes, ndarjes dhe pastrimit të vajit të sporeve të kërpudhave Reishi me CO2 superkritik realizon ndarjen dhe pastrimin në internet të vajit të spores dhe papastërtive. (Nr. E Patentës: ZL201010203684.7)

NATIONAL-PATENTS-TECHNOLOGY-(2)

CERTIFIKUAR ORGANIKE NGA SHBA, BE, JAPONIA DHE KINA

Kërpudha Reishi e GANOHERB është certifikuar Organike nga SHBA, BE, Japonia dhe Kina. Ai gjithashtu kaloi si certifikatat KOSER ashtu edhe HALAL. Ne insistojmë në përdorimin e materialeve Organike të Kërpudhave Reishi për të bërë produkte në mënyrë që trupi i njeriut të thithë ushqimin e vërtetë të pasur me kërpudha barishtore.

img

PSE E DUAM ÇFAR D B DJM?

GANOHERB është i famshëm në industrinë e kërpudhave Reishi, gjatë 30 viteve të fundit, ne jemi të angazhuar në kërkimin, kultivimin, prodhimin dhe tregtimin e kërpudhave Reishi organike, dhe produktet tona janë shitur në më shumë se 30 vende dhe rajone në botë për të sjellë shëndet për më shumë njerëz.

aboutimg