Reishi Coffee

Kafe Reishi

GanoHerb International Inc. e themeluar në 2014 ishte nën-marka amerikane që i përkiste Grupit GanoHerb i cili është themeluar në 1989 dhe ka operuar të gjithë zinxhirin e saj të industrisë së Organike Reishi Mushroom për 30 vjet. Ne kemi integruar konceptet e kulturës dhe shëndetit Reishi në mënyrë që të promovojmë një mënyrë jetese më shkencore dhe të shëndetshme.
Reishi Tea

Çaji Reishi

Kërpudha jonë reishi rritet në fermën tonë organike të certifikuar. dhe pluhuri i kërpudhave reishi është bërë me teknologji të ulët të thyerjes së mureve të qelizave (shkalla e plasaritjes prej 99%), GANOHERB ka integruar kultivimin, prodhimin, kërkimin dhe zhvillimin, shitjen dhe shërbimin në një zinxhir të tërë të industrisë. Ganoderma jonë është certifikuar organike nga SHBA , BE, Kina dhe Japonia.
Reishi Capsule

Kapsula Reishi

GanoHerb International Inc. e themeluar në 2014 ishte nën-marka amerikane që i përkiste Grupit GanoHerb i cili është themeluar në 1989 dhe ka operuar të gjithë zinxhirin e saj të industrisë së Organike Reishi Mushroom për 30 vjet. Ne kemi integruar konceptet e kulturës dhe shëndetit Reishi në mënyrë që të promovojmë një mënyrë jetese më shkencore dhe të shëndetshme.

Rreth nesh

SI KEMI FILLIMIN TON?

GanoHerb International Inc. e themeluar në 2014 ishte nën-marka amerikane që i përkiste Grupit GanoHerb i cili është themeluar në 1989 dhe ka operuar të gjithë zinxhirin e saj të industrisë së Organike Reishi Mushroom për 30 vjet. Ne kemi integruar konceptet e kulturës dhe shëndetit Reishi në mënyrë që të promovojmë një mënyrë jetese më shkencore dhe të shëndetshme.

  • aboutimg