Reishi Coffee

Реиши кафе

GanoHerb International Inc., основана во 2014 година, беше американски под-бренд кој припаѓа на Групацијата ГаноХерб, основана во 1989 година и работи со целиот синџир на индустриски печурки Органски Реиши веќе 30 години. Ние ги интегриравме културните и здравствените концепти на Реиши со цел да промовираме повеќе научен и здрав начин на живот.
Reishi Tea

Реиши чај

Нашата реиши печурка расте во нашата сопствена органска сертифицирана фарма. и прашокот од печурки реиши е направен со технологија за кршење на клеточен wallид со ниска температура (стапка на пукање од 99%), GANOHERB има интегрирано одгледување, производство, истражување и развој, продажба и сервис во цел индустриски синџир. Нашата ганодерма е сертифицирана како органска од САД , ЕУ, Кина и Јапонија.
Reishi Capsule

Капсула Реиши

GanoHerb International Inc., основана во 2014 година, беше американски под-бренд кој припаѓа на Групацијата ГаноХерб, основана во 1989 година и работи со целиот синџир на индустриски печурки Органски Реиши веќе 30 години. Ние ги интегриравме културните и здравствените концепти на Реиши со цел да промовираме повеќе научен и здрав начин на живот.

За нас

КАКО СЕ ПОЧНАМЕ?

GanoHerb International Inc., основана во 2014 година, беше американски под-бренд кој припаѓа на Групацијата ГаноХерб, основана во 1989 година и работи со целиот синџир на индустриски печурки Органски Реиши веќе 30 години. Ние ги интегриравме културните и здравствените концепти на Реиши со цел да промовираме повеќе научен и здрав начин на живот.

  • aboutimg