Reishi Coffee

Warung Reishi

GanoHerb International Inc. didegaké ing 2014 minangka sub-merek AS duweke Grup GanoHerb sing didegake ing taun 1989 lan ngoperasikake kabeh jaringan industri Jamur Organis Reishi suwene 30 taun. Kita nggabungake konsep budaya lan kesehatan Reishi kanggo ningkatake gaya urip sing luwih ilmiah lan sehat.
Reishi Tea

Teh Reishi

Jamur reishi kita tuwuh ing peternakan bersertifikat organik dhewe. lan bubuk jamur reishi digawe kanthi teknologi pemecahan tembok suhu rendah (tingkat retak 99%), GANOHERB nggabungake budidaya, produksi, R&D, penjualan lan layanan dadi rantai industri. Ganoderma kita wis disertifikasi organik dening Amerika Serikat , UE, China lan Jepang.
Reishi Capsule

Kapsul Reishi

GanoHerb International Inc. didegaké ing 2014 minangka sub-merek AS duweke Grup GanoHerb sing didegake ing taun 1989 lan ngoperasikake kabeh jaringan industri Jamur Organis Reishi suwene 30 taun. Kita nggabungake konsep budaya lan kesehatan Reishi kanggo ningkatake gaya urip sing luwih ilmiah lan sehat.

Babagan kita

Kepiye cara miwiti?

GanoHerb International Inc. didegaké ing 2014 minangka sub-merek AS duweke Grup GanoHerb sing didegake ing taun 1989 lan ngoperasikake kabeh jaringan industri Jamur Organis Reishi suwene 30 taun. Kita nggabungake konsep budaya lan kesehatan Reishi kanggo ningkatake gaya urip sing luwih ilmiah lan sehat.

  • aboutimg